Que és la URVO i com associar-s'hi

Primer. Què és URE?

URE significa "Unió de Radioaficionats Espanyols" i es tracta de la principal associació de radioaficionats d'Espanya. Al seu torn la URE està dividida en seccions territorials.

Què és URVO?

URVO significa "Unió de Radioaficionats del Vallès Oriental". Es tracta doncs d'una agrupació de radioaficionats membres de URE, que formem la secció territorial del Vallès Oriental d'aquesta associació. URVO a més és una associació sense ànim de lucre, que té per objectius el foment i la pràctica de la radioafició.

Es pot pertanyer a la URVO residint fora del Vallès Oriental. Hi ha socis que venen de Vic o Badalona per posar alguns exemples.

Associar-se a URE/URVO és interessant pel radioaficionat pels avantatges que aquesta associació aporta als seus membres socis. El servei de Bureau per a l'intercanvi gratuït de QSL's, l'assegurança obligatòria d'antenes, la revista, la pàgina web amb continguts exclusius, i la gran quantitat d'esdeveniments organitzats per aquesta associació, són alguns exemples.

Serveis associats

  • Tramitació de QSL's (enviament-recepció): Cada soci de URVO disposa d'un caseller on mensualment trobarà les targetes que hagi rebut via associació.
  • Utilització dels equips del local: En els dies establerts, es pot fer ús dels equips del local, amb la utilització de l'indicatiu del radioclub (EA3RCV)
  • Assistència a les reunions mensuals que es fan cada últim dijous de cada mes, a les 10 de la nit. Per motius de seguretat es prega màxima puntualitat, i fins i tot avançar-uns minuts a l'hora convocada per a la reunió
  • Llibres i revistes: Sempre dins dels locals, es poden consultar les revistes i llibres del radioclub. Actualment estem subscrits a CQ, i tenim diversos anys del CQ americà, QST, CQ Contest i altres.
  • Participació en concursos, DXpediciones. etc. Tots els membres de URVO tenen constant informació, a través de les reunions mensuals, de les expedicions que es realitzen, i en tots els casos podran participar, o proposar altres activitats.
  • Possibilitat d'assistència a cursets que s'organitzen, especialment per a l'obtenció d'autoritzacions d'estacions d'aficionat.
  • Participació voluntària en activitats de protecció civil.
  • Participació voluntària en activitats lúdiques (desfilades, fires, esdeveniments esportius etc)
  • Suport tècnic i també pràctic en el cas d'instal·lació d'estacions.
  • Suport legal en la tramitació de documentació per sol·licitud de llicències.

Quant costa?

El preu anual de quota per als socis és de uns 100 €. Pots trobar més detalls al web de URE. http://www.ure.es

Com associar-se a la URVO?

Per pertànyer i ser soci de URVO cal associar-se a URE indicant que es vol pertànyer a la secció territorial del Vallès Oriental. Si t'interessa pertànyer a la nostra associació contacte primer amb nosaltres:

President: Sr. Ramón Paradell Santotomas - EA3JI

Direcció:

APARTAT POSTAL 262
08400 GRANOLLERS/BARCELONA

Correu electrònic: ea3ji@ure.es
Telèfon: 938430545
Web: http://seccion.vallesoriental.ure.es

Local social: AV. PARC 9-6 ª, EDF.GUARDIA URB (08400 GRANOLLERS)

Més informació

Per ampliar informació sobre aquest tema, localitzar altres seccions territorials, preus, etc. pot dirigir-se a aquest enllaç de URE:
http://www.ure.es